Právo na zapomenutí

Tuto možnost použijte, pokud chcete odstranit vaše osobní a jiné údaje z našeho obchodu. Nezapomeňte, že tento proces odstraní váš účet, takže se již nebudete moci přihlásit a účet používat .


Jak to funguje?

Obdržíte e-mail s odkazem, který po kliknutí odstraní všechny údaje, které ukládáme. Pokud něco není možné odstranit, data budou anonymizované. Odkaz bude aktivní 2 hodin.